Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Najnovije Mjesecno Istrazivanje Medijskog Konzuma

Crobarometar kolovoz 2023.

Najnovije mjesečno istraživanje medijskog konzuma

WEB Dnevnik Nove TV predstavlja najnovije mjesečno istraživanje Crobarometar za kolovoz 2023.

WEB Dnevnik Nove TV tradicionalno svakog mjeseca objavljuje rezultate istraživanja Crobarometar, koje pružaju uvid u medijske navike stanovnika Hrvatske.

Istraživanje za kolovoz 2023. provedeno je od 1. do 31. kolovoza, a uključivalo je uzorak od 1000 ispitanika reprezentativnih za populaciju Hrvatske po spolu, dobi, obrazovanju i mjestu stanovanja.

Rezultati istraživanja pokazuju da je najpopularniji medij u Hrvatskoj i dalje televizija, koju dnevno prati 95% ispitanika. Na drugom mjestu je internet, koji dnevno koristi 85% ispitanika, a na trećem mjestu su tiskani mediji, koji dnevno čita 37% ispitanika.

Među najpopularnijim televizijskim kanalima u kolovozu 2023. našle su se RTL Televizija, Nova TV i HRT 1, dok su među najpopularnijim internetskim stranicama bili Google, YouTube i Facebook.

Istraživanje Crobarometar pruža vrijedan uvid u medijske navike stanovnika Hrvatske i omogućuje medijskim kućama i drugim akterima na medijskom tržištu da prilagode svoju strategiju prema potrebama i očekivanjima publike.


Komentar