Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Mis Niets Van Pinkpop 2024 Met Deze Handige Tips

Pinkpop 2024: Maak je persoonlijke tijdschema

Mis niets van Pinkpop 2024 met deze handige tips

Plan je bezoek met de interactieve plattegrond

Om het meeste uit je bezoek aan Pinkpop 2024 te halen, raden we je aan om de interactieve plattegrond te bekijken. Hiermee kun je je persoonlijke tijdschema maken en ervoor zorgen dat je geen optreden van je favoriete artiesten mist.

Pinkpop 2024 vindt plaats van 21 tot en met 23 juni 2024

Het festival vindt plaats op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 juni 2024. Zorg dat je op tijd je tickets bestelt, want ze gaan snel.

Line-up: MÃ¥neskin, Ed Sheeran, Calvin Harris en meer

De line-up voor Pinkpop 2024 is indrukwekkend, met optredens van MÃ¥neskin, Ed Sheeran, Calvin Harris, Nothing But Thieves en Sam Smith. Maak je klaar voor een onvergetelijk weekend vol muziek en entertainment.

Tickets verkrijgbaar via Ticketmaster

Reguliere tickets voor Pinkpop 2024 zijn verkrijgbaar via Ticketmaster. Volg de aanwijzingen op onze website om je tickets te bestellen.

Weekendtickets bieden toegang tot het festivalterrein

Met een weekendticket heb je toegang tot het festivalterrein van vrijdag 21 tot en met zondag 23 juni 2024. Zo kun je optimaal genieten van alle muziek en activiteiten die Pinkpop te bieden heeft.

53e editie belooft een onvergetelijk weekend

De 53e editie van Pinkpop belooft een onvergetelijk weekend vol muziek, entertainment en onvergetelijke herinneringen. Maak je klaar voor een weekend dat je niet snel zult vergeten!


Komentar